apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
APACEPV - Portada

La direcció d'APACE i representants de la Universitat es reuneixen amb la Consellera d'Educació, Maria José Català i el seu Secretari d'Educació Rafael Carbonell

Correu electrònic Imprimeix
Ahir dimecres 5 de desembre quatre representants d'APACEPV; el seu president Xavier Tarrasó, el vicepresident Jesús Ruiz, i els vocals Joan Sala i Toni Gonzalez, van tenir l'oportunitat de cel·lebrar una reunió amb la Señora Consellera d'Educació, Maria José Catalàacompanyada del Secretari d'Eduació, Rafael Carbonell. A la mateixa, ens van acompanyar representants de les universitats valencianes, més concretament per la part de la Universitat de València, Pilar Soriano - Vicedegana de la Facultat d'Economía -, per la Universitat Jaume I de Castelló Joan Serafí Bernat -Professor de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques- i en representación de la Universitat Politècnica i substituint a Sergio Marí, Luís un company del Departament - professor de la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses- 

La  reunió va gaudir d'un ambient amable, amb temps suficient per a tractar molts punts. Des de l'estructura del Batxillerat i Eso, la competència professional dels equips docents o el desenvolupament curricular de les distintes assignatures de la nostra família.

Objectiu fonamental de la reunió era l'oferiment de col·laboració de la nostra associació amb la Conselleria d'Educació, mostrant-nos com un interlocutor vàlid, representatiu i, creiem, ben qualificat. Aquest nou esborrany sembla que va a consolidar-se i ja no hi hauran canvis significatius pel que fa a l'estructura de les modalitats i les assignatures que incorporen. El més probable és que Conselleria proporcione flexibilitat als instituts per a definir el seu perfil educatiu com a centre, basant-se en les argumentacions que aquests consideren oportunes.

Van ser nombroses les intervencions dels membres d'APACE, Xavier, Jesús, Joan i Toni,  que parlaren obertament d'allò que era interessant en esta primera reunió, que tenia com a objectiu, inssistim,  aconseguir donar-nos a conèixer com a una associació representativa de tres les tres especialitats que integren la nostra associació, i util per a l'autoritat educativa.

La futura col·laboració dependrà de Conselleria, bàsicament; i també de nosaltres, perque caldrà fer bé la feina que eventualment poguera sorgir. APACEPV vol agrair especialment el recolzament, la participació, i les intervencions de la Universitat, que va enriquir la reunió amb la presència de tres professors del campus d'Economia de la UJI de Castelló i de la Universitat de València (UPV,UV).

APACEPV us recomana la lectura de l'esborrany, que millora l'anterior, i demanant-vos que qualsevol idea o proposta que estimeu interessant ens la feu arribar ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

Esperem i desitgem que una vegada la redacció de la LOMCE estiga més a vançada o siga definitiva, potser a mitjà termini, assistirem a una reunió més tècnica, i traslladarem a Conselleria els nostres suggeriments.
Salutacions ben afectuoses a tots vosaltres, que ens animeu a seguir.
Darrera actualització de diumenge, 9 de desembre de 2012 18:13
 

III JORNADES ASSOCIACIÓ PROFESSORAT D’ADMINISTRACIÓ, COMERÇ I ECONOMIA

Correu electrònic Imprimeix

cartellDISSABTE, 07 de maig de 2011

FACULTAT D’ECONOMIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
CAMPUS DE TARONGERS.

Com arribar?
Avinguda dels Tarongers, s/n
46022 VALÈNCIA

Transport Públic:

Autobús EMT
: Línies nº 9,18,29,30,40,41,71
Metro Tramvia
: Línia nº4, parades "La Carrasca" i "Tarongers"

OBJECTIUS:
• Conèixer experiències empresarials valencianes
• Conèixer els principals trets que configuren l’economia valenciana així com els principals reptes als què s’enfronta.
Intercanviar coneixements, experiències i materials elaborats de propostes d’optatives en l’especialitat d’Economia.
• Conéixer el desplegament de la LOE i de la Llei de Qualificacions Professionals.

Duració: 10 hores

ORGANITZA:
• Associació de Professorat d’Administració, Comerç i Economia.

COL·LABORA:
Facultat d’Economia de la Universitat de València.
• Caixa Popular.
• Editorial Editex
• MCMILLAN Profesional


QUOTA INSCRIPCIÓ (inclou l’esmorzar i el dinar):
• Associats: 5 € (Data límit per associar-se 30 d'abril)
• No associats: 25 €

Cal fer l’ingrés al c/c del Caixa Popular:
Entitat    Oficina   DC    NCC
3159       0023      63    2177441223


MOLT IMPORTANT: Quan feu l’ingrés o la transferència especifiqueu el vostre nom i cognoms i, com a motiu, ha de figurar:
"Nom i cognoms - Congrés APACE"

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 04 de maig de 2011
PLACES LIMITADES!

PROGRAMA
MATI

9 a 9’30
Credencials i recollida de documentació.
9’30 a 10’00
OBERTURA

Degana de la Facultat d’Economia: Trinidad Casasús
10’00 a 11’15
Conferència; L’EMPRESA I EL MARQUÈTING. Ponència a càrrec de Mateo Blay Peiró, President de Agr!.
11’15 a 12’30
CAFÉ i exposició
fons bibliogràfic de diverses editorials dels llibres de text dels Cicles Formatius de les famílies d’Administració i Finances i Comerç, i de Batxillerat d’Economia i Economia de l'Empresa.
12’30 a 14’00
Conferència; L’ECONOMIA VALENCIANA. Ponència a càrrec de Vicent Soler, Catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de València.

14’00 a 16’00

DINAR.

VESPRADA

16’00 a 18’30

TALLERS
TALLER A: EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
Ponents: M. Pilar Aguado, Coordinadora de l'Àrea de projectes d'AJEV (Associació de joves empresaris de València)
TALLER B: FORMACIÓ PROFESSIONAL (desplegament de la LOE i de la Llei de Qualificacions Professionals).
Ponent: Rosa Molina, Coordinadora del Ministeri d'Educació a les famílies d'Administració i Comerç.
18’30 a 19’00
CLAUSURA.

DOCUMENTS;
Cartell de les III Jornades d'APACEPV.
Díptic explicatiu del contingut de les jornades.

Darrera actualització de dilluns, 30 de maig de 2011 19:12 Llegiu-ne més...
 

Satisfacció entre els assistents a les terceres jornades, tant del contingut, com del desenvolupament de les mateixes

Correu electrònic Imprimeix

El dissabte 7 de maig va tenir lloc a la Facultat d'Economia de la Universitat de València, les terceres Jornades organitzades per l'associació de professors d'administració comerç i economia. Tot i haver fet la convocatòria damunt de la jornada i després de  les festes de pasqua, l'assistència a les mateixes va ser alta; 50 professors/es, els quals, van recolzar una iniciativa que tenia l'objectiu d'actualitzar recursos, nova normativa, i d'ajudar a millorar, el desenvolupament de la tasca educativa. La jornada va començar a les 9 del mati amb l'assignació de credencials, actualització de dades i la pertinent recollida d'informació. Les retrobades amb companys, marcaren la benvinguda.

Al voltant de les 10 va començar la primera conferència del mati, amb la ponència de Mateo Blay "L'empresa i el màrqueting". La conferència va ser interessant ja que el ponent sempre va fer referència a exemples reals i d'actualitat al mercat espanyol i europeu. Al final de la mateixa es fa fer un torn de preguntes.

A les 11:30 va tenir lloc al "Hall" de la Facultat un cafè i exposició fons bibliogràfic de diverses editorials dels llibres de text dels Cicles Formatius de les famílies d’Administració i Finances i Comerç, i de Batxillerat d’Economia i Economia de l'Empresa. Les editorials Mc Millan i Editex van exposar la seua oferta tant a Batxillerat com a Cicles formatius, i van lliurar als assistents diferents mostres i exemplars. 
Ja s'havien fet les 12:30 quan va començar la conferència "L'economia valenciana" a càrrec del Catedràtic d’Economia Aplicada, i professor de la Universitat de València Vicent Soler. L'explicació es va centrar en els esdeveniments econòmics i la seua incidència a la societat espanyola i valenciana. Es va documentar cadascuna de les explicacions, amb la interessant previsió més adient a l'escenari actual, tant per a espanya com per a l'economia valenciana. A la fi, es va fer un torn obert de preguntes que no va baixar el interès dels assistents.

Darrera actualització de dilluns, 18 de juliol de 2011 19:19 Llegiu-ne més...
 


Pàgina 7 de 7

Accés

Enquesta

Quin tipus de software de gestió t'agradaria utilitzar a l'aula? Estas d'acord que s'ha de canviar de software de pagament a sofrware lliure?
 

¿Qui està "on-line"?

Tenim 46 visitants en línia

Interessants

Bàner
Bàner
Vikipedia
Vikipèdia és la encilopèdia lliure, en català, que tots podeu consultar.
Traductor català - castellà
Traductor web gratuït de softcala: català/valencià - castellà/espanyol.
YouTube
Youtube, és un lloc web que us permet carregar, mirar i compartir vídeos.
Bàner

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash