apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
APACEPV - Portada

Satisfacció entre els assistents a les terceres jornades, tant del contingut, com del desenvolupament de les mateixes

Correu electrònic Imprimeix

El dissabte 7 de maig va tenir lloc a la Facultat d'Economia de la Universitat de València, les terceres Jornades organitzades per l'associació de professors d'administració comerç i economia. Tot i haver fet la convocatòria damunt de la jornada i després de  les festes de pasqua, l'assistència a les mateixes va ser alta; 50 professors/es, els quals, van recolzar una iniciativa que tenia l'objectiu d'actualitzar recursos, nova normativa, i d'ajudar a millorar, el desenvolupament de la tasca educativa. La jornada va començar a les 9 del mati amb l'assignació de credencials, actualització de dades i la pertinent recollida d'informació. Les retrobades amb companys, marcaren la benvinguda.

Al voltant de les 10 va començar la primera conferència del mati, amb la ponència de Mateo Blay "L'empresa i el màrqueting". La conferència va ser interessant ja que el ponent sempre va fer referència a exemples reals i d'actualitat al mercat espanyol i europeu. Al final de la mateixa es fa fer un torn de preguntes.

A les 11:30 va tenir lloc al "Hall" de la Facultat un cafè i exposició fons bibliogràfic de diverses editorials dels llibres de text dels Cicles Formatius de les famílies d’Administració i Finances i Comerç, i de Batxillerat d’Economia i Economia de l'Empresa. Les editorials Mc Millan i Editex van exposar la seua oferta tant a Batxillerat com a Cicles formatius, i van lliurar als assistents diferents mostres i exemplars. 
Ja s'havien fet les 12:30 quan va començar la conferència "L'economia valenciana" a càrrec del Catedràtic d’Economia Aplicada, i professor de la Universitat de València Vicent Soler. L'explicació es va centrar en els esdeveniments econòmics i la seua incidència a la societat espanyola i valenciana. Es va documentar cadascuna de les explicacions, amb la interessant previsió més adient a l'escenari actual, tant per a espanya com per a l'economia valenciana. A la fi, es va fer un torn obert de preguntes que no va baixar el interès dels assistents.

Darrera actualització de dilluns, 18 de juliol de 2011 19:19 Llegiu-ne més...
 


Pàgina 7 de 7

Accés

Enquesta

Quin tipus de software de gestió t'agradaria utilitzar a l'aula? Estas d'acord que s'ha de canviar de software de pagament a sofrware lliure?
 

¿Qui està "on-line"?

Tenim 46 visitants en línia

Interessants

Bàner
Bàner
Vikipedia
Vikipèdia és la encilopèdia lliure, en català, que tots podeu consultar.
Traductor català - castellà
Traductor web gratuït de softcala: català/valencià - castellà/espanyol.
YouTube
Youtube, és un lloc web que us permet carregar, mirar i compartir vídeos.
Bàner

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash