apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home
Jornades


AADES - X Jornades de Professors d'Economia Febrer 2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'  Associació Andalusa de Docents d'Economia en Secundaria ens informa que ja està obert el termini d'inscripció per a les X Jornades de Professors d'Economia Febrer 2017 (Programa - molt interessant !!) que tindran lloc els pròxims dies 10 i 11 de Febrer en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Màlaga. Totes les persones interessades són molt benvingudes. Formes d'inscripció:

1. Els qui pertanguen al Sistema Andalús de Professorat, a través de Sèneca (Personal/Activitats formtivas/Les meues sol·licituds) i utilitzant el codi de l'activitat 172922GE041. L'activitat és de caràcter autonòmic i s'ha de sol·licitar l'admissió i gestionar els permisos com més prompte millor.

2. El professorat de centres privats i privats-concertats, els qui procedisquen d'altres CCAA., els opositors i en general la resta dels qui desitgen incsribirse utilitzaran l'apartat “Contacte” que apareix en la part superior d'aquesta web i indicaran en el missatge els seus cognoms i nom, DNI i, si ho tenen, centre de destinació. Gestionarem i confirmarem la inscripció com més prompte millor.

APACEPV us anima a participar. Ens veiem al febrer a Màlaga.

Darrera actualització de dissabte, 19 de novembre de 2016 20:33
 

Jornades ADES-CLM - Jornades educatives d'economia, ocupació, pobresa i exclusió 29 i 30 de novembre.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Estimats companys i companyes, ADES CLM i la Universitat de Castella-la Manxa, organitzen les Jornades d'Ocupació, Pobresa i Exclusió Social, que se celebraran a Albacete, els pròxims 29 i 30 de novembre en l'Aula Magna de l'Edifici Melchor de Macanaz de la UCLM a Albacete ( Facultat d'Econòmiques ). Aquestes jornades són homologades per la Conselleria d'Educació de la JCCM, i compten amb la participació d'organitzacions com ATTAC, Intermon Oxfam, a més d'altres organitzacions no governamentals que dia a dia viuen el problema relacionat amb la la ocupació, la pobresa, les desigualtats socials.

Aquestes jornades compten amb la participació de JUAN TORRES LÓPEZ, economista dels més rellevants d'aquest país, Catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Sevilla, autor de nombroses obres relacionades amb l'explicació de la crisi, les alternatives, solucions i polítiques aplicables, col·laborador en nombroses ONG, associacions, partits polítics , sindicats, i membre del comitè científic de ATTAC Espanya.

Per a inscriure't has de fer-ho ON LINE, a continuació. Recorda el dia de les jornades, portar emplenada la fitxa d'inscripció a l'activitat que la Conselleria d'Educació utilitzarà per a procedir a l'homologació de la mateixa. Aquesta fitxa haurà de ser correctament emplenada i signada i has de lliurar-la al començament de les jornades.

APACEPV us anima a recolzar amb la vostra assistència aquesta interessant iniciativa de l'associació de professors d'economia de Castella la Manxa.

Darrera actualització de dissabte, 19 de novembre de 2016 20:35
 

I Jornada - Desregulació dels continguts curriculars en la societat digital

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des del Servei de Formació Permanent de la Universitat de València (SFPIE) amb la col·laboració de CRIE-UV i ADIESPV s’ha organitzat la “I Jornada. Desregulació dels continguts curriculars en la societat digital” adreçada als professors i professores d'educació secundària.

Aquesta Jornada es celebrarà el dia 26 de Juny de 2015 a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València. L'activitat conclourà amb una conferència a càrrec de César Bona, mestre Aragonés candidat als Global Teacher Prize (Premi Nobel d'Educació).

Més informació (programa):
http://www.uv.es/sfpie/formacio/Formacio_no_universitaria/Secundaria_2015/IJornada.pdf

Inscripció:
https://webges.uv.es/uvSFPWeb/public/loginExterno.jsp?tipoBusq=PNU

Entitats col·laboradores
CRIE-UV, ADIESPV.

Font; Francisco Morillas  - Universitat de València.

Darrera actualització de dilluns, 22 de juny de 2015 11:07
 

VIII Jornades Andaluses de professors d'Economia en secundaria - Febrer 2015

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els pròxims dies 13 i 14 de Febrer de 2015 es celebraran les VIII Jornades Andaluses de Professors d'Economia en Secundària.Tindran lloc en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Màlaga. Programa VIII Jornades Professors Economia Febrer2015.  APACEPV us anima a particiar en les mateixes.

Ja està obert el termini el termini per a poder realitzar la inscripció en les VIII Jornades de Professors d'Economia. Els qui siguen docents en actiu a Andalusia poden realitzar-la a través de Sèneca utilitzant el codi d'activitat 152922GE172. També és possible accedir en l'enllaç següent: INSCRIPCIÓ VIII JORNADES FEBRER 2015. Us recordem els continguts: Programa VIII Jornades Professors Economia Febrer2015. Els companys que estiguen en l'atur o procedisquen d'altres Comunitats Autònomes, així com els estudiants o qualsevol altra persona interessada, poden inscriure's en l'apartat CONTACTE d'aquesta web.

Font: José Antonio Molina (AADES)

Darrera actualització de dilluns, 26 de gener de 2015 11:00
 

Curs d'Estiu de la UNED (adreçat a l'especialitat d'economia)

Correu electrònic Imprimeix PDF

La UNED organitza aquest any un curs d'estiu dedicat a l'especialitat d'Economia:

"L'Ensenyament d'Economia en Secundària, reptes i oportunitats".

La data de realització és del 8 al 10 de juliol en el Centre Associat "María Zambrano" a Màlaga. L'obertura del termini de matrícula és el 14 de maig.

PROGRAMA

DILLUNS 8 DE JULIOL
09:00-09:30 Inauguració del Curs. Amelia Pérez Zabaleta i Alfonso González Bell de Mendoza.
09:30-11:30 "Situació actual de l'especialitat d'Economia en l'Educació Secundària". Silvia Martínez Méndez, Presidenta de ADESMUR i CEAPES.
12:00-14:00 "L'Informe PISA, l'Economia en Secundària. Integració formació Secundària i Universitària. L'Olimpíada d'Economia". Mariluz Marco, Professora de la Universitat de València i Presidenta de l'Associació Olimpíada d'Economia Espanyola.

DIMARTS 9 DE JULIOL
08:30-10:30 "L'economia espanyola: present i futur". Juan Iranzo Martín, Catedràtic d'Economia aplicada en la UNED i Degà del Col·legi d'Economistes de Madrid.
10:30-12:30 "L'aplicació del pla d'educació financera en l'ESO". Fernando Tejada Coordinador del Pla d'Educació Financera. Banc d'Espanya. Gloria Caballero Responsable de l'Àrea d'Educació Financera. CNMV.
12:30-14:30 "La Unió Europea, present i reptes". Antonia Calvo Hornero Catedràtica d'Economia Aplicada de la UNED.

DIMECRES 10 DE JULIOL
8:30-10:30 "Emprenedors i empresaris". Rafael Castejón Montijano Catedràtic d'Economia Aplicada de la *UNED.
10:30-11:30 "La màgia d'ensenyar a emprendre". Blanca Cañamero Vicente, Presidenta de l'Associació de Professors d'Ensenyament Secundari d'Economia a Castella i Lleó (.APESEC).
11:30-13:30 "Estratègies didàctiques i innovació educativa en l'ensenyament de l'economia a partir de la *LOMCE".
Silvia Martínez Méndez. Presidenta de l'assoociació ADESMUR i de CEAPES.
José Antonio Molina. President de l'Associació Andalusa de Docents d'Economia en Secundària. (AADES).
Blanca Cañamero Vicente. Presidenta de l'Associació de Professors d'Ensenyament Secundari d'Economia en Catella i Lleó (APESEC).
Felipe Foj. Professor d'Economia.
Mariluz Marco. Professora Titular. Universitat de València i Presidenta de l'Associació Olimpíada d'Economia Espanyola.
13:30 Clausura i lliurament de Diplomes d'assistència.

APACEPV us anima a tots els professors de l'especialitat d'Economia a participar en aquest curs.
Interessats: Inscripció (a partir del 14 de maig).

Ens veiem a Màlaga!

Darrera actualització de dilluns, 13 de maig de 2013 17:34
 


Pàgina 1 de 2

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash