apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Apacepv en acció La direcció d'APACE i representants de la Universitat es reuneixen amb la Consellera d'Educació, Maria José Català i el seu Secretari d'Educació Rafael Carbonell

La direcció d'APACE i representants de la Universitat es reuneixen amb la Consellera d'Educació, Maria José Català i el seu Secretari d'Educació Rafael Carbonell

Correu electrònic Imprimeix
Ahir dimecres 5 de desembre quatre representants d'APACEPV; el seu president Xavier Tarrasó, el vicepresident Jesús Ruiz, i els vocals Joan Sala i Toni Gonzalez, van tenir l'oportunitat de cel·lebrar una reunió amb la Señora Consellera d'Educació, Maria José Catalàacompanyada del Secretari d'Eduació, Rafael Carbonell. A la mateixa, ens van acompanyar representants de les universitats valencianes, més concretament per la part de la Universitat de València, Pilar Soriano - Vicedegana de la Facultat d'Economía -, per la Universitat Jaume I de Castelló Joan Serafí Bernat -Professor de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques- i en representación de la Universitat Politècnica i substituint a Sergio Marí, Luís un company del Departament - professor de la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses- 

La  reunió va gaudir d'un ambient amable, amb temps suficient per a tractar molts punts. Des de l'estructura del Batxillerat i Eso, la competència professional dels equips docents o el desenvolupament curricular de les distintes assignatures de la nostra família.

Objectiu fonamental de la reunió era l'oferiment de col·laboració de la nostra associació amb la Conselleria d'Educació, mostrant-nos com un interlocutor vàlid, representatiu i, creiem, ben qualificat. Aquest nou esborrany sembla que va a consolidar-se i ja no hi hauran canvis significatius pel que fa a l'estructura de les modalitats i les assignatures que incorporen. El més probable és que Conselleria proporcione flexibilitat als instituts per a definir el seu perfil educatiu com a centre, basant-se en les argumentacions que aquests consideren oportunes.

Van ser nombroses les intervencions dels membres d'APACE, Xavier, Jesús, Joan i Toni,  que parlaren obertament d'allò que era interessant en esta primera reunió, que tenia com a objectiu, inssistim,  aconseguir donar-nos a conèixer com a una associació representativa de tres les tres especialitats que integren la nostra associació, i util per a l'autoritat educativa.

La futura col·laboració dependrà de Conselleria, bàsicament; i també de nosaltres, perque caldrà fer bé la feina que eventualment poguera sorgir. APACEPV vol agrair especialment el recolzament, la participació, i les intervencions de la Universitat, que va enriquir la reunió amb la presència de tres professors del campus d'Economia de la UJI de Castelló i de la Universitat de València (UPV,UV).

APACEPV us recomana la lectura de l'esborrany, que millora l'anterior, i demanant-vos que qualsevol idea o proposta que estimeu interessant ens la feu arribar ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

Esperem i desitgem que una vegada la redacció de la LOMCE estiga més a vançada o siga definitiva, potser a mitjà termini, assistirem a una reunió més tècnica, i traslladarem a Conselleria els nostres suggeriments.
Salutacions ben afectuoses a tots vosaltres, que ens animeu a seguir.
Darrera actualització de diumenge, 9 de desembre de 2012 18:13  

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash