apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Apacepv en acció Urgent!! Convocactòria de col·laboradors/es en la confecció del currículum dels estudis econòmics en la LOMCE

Urgent!! Convocactòria de col·laboradors/es en la confecció del currículum dels estudis econòmics en la LOMCE

Correu electrònic Imprimeix

Estimats companys/es, ja us vam informar de la darrera visita de la direcció d'APACEPV amb la Consellera d'Educació. En aquesta visita el Secretari Autonòmic d'Educació, Rafael Carbonell, va proposar que la nostra associació treballara una proposta per introduir "La iniciativa emprenedora" en primaria com a matèria transversal. APACEPV, per tant, vol engegar una comissió o grup de treball, que desenvolupe i presente a Conselleria una proposta referent al tema esmentat.  

Per altra part, CEAPES en aquests moments, du a terme una iniciativa de desenvolupament dels currículums de les matèries d'Economia que han aparegut al darrer esborrany de la LOMCE. L'objectiu és confeccionar entre totes les associacions que formen CEAPES, la proposta de currículum de les assignatures adients al col·lectiu de professors/es l'especialitat d'Economia, i presentar-la al MEC.

En CEAPES s'han confeccionat diversos grups de treball (prèviament consensuats) per tal de  repartir-se la tasca. APACEPV ha quedat inclòs en el grup de desenvoluparà el currículum de les assignatures de quart d'ESO (assignatura troncal per a l'itinerari del batxillerat, "Economia") i la de primer de batxillertat, troncal de modalitat "Economia".  La nostra associació treballarà els continguts juntament amb tres associacions més; ADESMUR, AADES, EEE (Múrcia, Andalusia i Catalunya)

A hores d'ara la direcció de CEAPES ha establert un calendari de treball ("cronograma"), on primer es confeccionaran els grups de treball en cada associació (fase actual), i posteriorment es consensuaran aquestes propostes amb la resta dels membres del grup de treball nacional. Finalment, i abans de presentar-ho al MEC, s'enviarà el document a la OEE i CONFEDE, per tal de recollir el seu suport.

Els col·laboradors/es treballaran via telemàtica, s'utilitzaran el dropbox o el google drive (a decidir) i les reunions es tindran lloc via online mitjançant hangout o skype (a decidir). S'intentarà demanar al CEFIRE la confecció dels dos grups de treball, amb l'objectiu que la tasca es reconega oficialment.

En definitiva, APACEPV us convoca a formar part de qualsevol dels dos grups de treball i que ho notifiqueu la vostra col·laboració en la següent adreça de correu electrònic; Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . En l'assumpte especifiqueu; "el vostre nom" + "grup de treball LOMCE", i en el cos del missatge les vostres dades de contacte; e-mail, centre, població on viviu i telèfon, així com la vostra preferència en pertànyer a un grup de treballTermini de notificació; 1 de febrer 2013.

1r grup de treball; Proposta Iniciativa emprenedora en primaria com a matèria transversal.

2n grup de treball: Proposta currículum de l'assignatura troncal d'Economia en 4t ESO i 1r BAT.

Una vegada confeccionat un llistat de col·laboradors/es interessats/ades en for formar part d'algun dels dos grups de treball, es convocarà una reunió presencial entre els mateixos per tal de confeccionar i decidir el funcionament dels grups de treball.

Esperem la vostra col·laboració en aquesta oportunitat per confeccionar una proposta que siga representativa de les demandes del col·lectiu de l'especialitat d'Economia. APACEPV us anima a formar part d'aquesta iniciativa.

Gracies de bestreta!

Darrera actualització de dimarts, 22 de gener de 2013 21:27  

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash