apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Opinió Articles L'ensenyament econòmic, avui, es queda una mica més orfe

L'ensenyament econòmic, avui, es queda una mica més orfe

Correu electrònic Imprimeix PDF

"El temps no és or, el temps és vida", "Clar que hi ha esperança per al futur, el futur sempre estarà ací ", "Som naturalesa. Posar als diners com a bé suprem ens condueix a la catàstrofe", "Hi ha dos tipus d'economistes: els que treballen per a fer més rics als rics i els que treballem per a fer menys pobres als pobres", "El capitalisme és l'abús de poder pel capital" ........ "És un fet que el batxiller o l'alumne d'ensenyament mitjà o preuniversitària ix de les aules coneixent, per exemple, la qual cosa és la *calcopirita, però sense haver rebut la menor informació sobre el que és un banc. A pesar que indubtablement (sense la menor intenció de menysprear a la *calcopirita) és quasi segur que el flamant batxiller haurà de recórrer a algun banc durant la seua vida, sent, en canvi, poc probable que li afecte alguna cosa relacionat amb la *calcopirita...", etc., etc.

Avui, nou d'abril, hem conegut la defunció de José Luis Sampedro Sáez. Economista, professor, escriptor, acadèmic, humanista, ... gran persona, "i genial!".

Ha sigut un intel·lectual profundament compromès amb la societat i molt especialment amb una Economia més solidària i dirigida al servei de la humanitat. Sempre ha sigut defensor i valedor de l'existència de l'aprenentatge econòmic en els estudis universitaris, on va exercir de professor, i també en els preuniversitaris.

Des de APACEPV volem fer un reconeixement públic a la seua persona i obra, i a la incentivació de la llibertat de pensament, que el professor sempre ha divulgat.

Fins sempre, mestre!

D.E.P. José Luis Sanpedro Sáez

Darrera actualització de dimarts, 9 d'abril de 2013 20:13  

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash