apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Economia Noticies Intrusisme! - Els nous plans de formació en "iniciativa emprenedora" i "educació financera", generalitzen aquesta formació a tot el professorat i a professionals de l'àmbit privat.

Intrusisme! - Els nous plans de formació en "iniciativa emprenedora" i "educació financera", generalitzen aquesta formació a tot el professorat i a professionals de l'àmbit privat.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diversos organismes de l'àmbit educatiu, UCLM (Universitat de Castella-la Manxa), Fundació Princep de Girona, y els bancs; BBVA, la Caixa, Banco de Sabadell y Unnim, malauradament i amb les seues actuacions a l'ensenyament secundari, practiquen un intrusisme que afecta directament al col·lectiu de professors d'Economoia. Les dues primeres entitats han dissenyat plans de formació en matèria emprenedora, amb l'objectiu d'habilitar als integrants d'aquests, en la impartició aquestes matèries i dirigits a tot el professorat, sense especificar especialitat o àmbit, i els bancs, han dut a terme un Pla d'educació financera (a Catalunya) amb l'impartició de tallers per part de professionals de l'ambit financer i bancari, es clar, ignorant l'existència del col·lectiu de professors d'Economia que ja hi són presents als centres,  i tot açò, amb la permissivitat i beneplàcit de les autoritats educatives.

APACEPV vol sumarse al suport en la reclamació que la Confederació Estatal d'Associacions de Professors d'Economia en Secundaria (CEAPES), està encapçalant, així com la denuncia que els companys/es de Catalunya (EEE) han dut a terme davant les autoritats educatives.

http://www.ceapes.es/index.php/106-intrusismo-los-nuevos-planes-de-formacion-en-qiniciativa-emprendedoraq-generalizan-esta-formacion-a-todo-el-profesorado

En l'àmbit docent, els professors d'economia, coneixem perfectament el context en el qual ha de moure's l'educació emprenedora en el nostre país i l'educació emprenedora comparada, tenim en ment les recomanacions fetes per diferents organismes internacionals i assumim el repte de formar als futurs joves amb el compromís de generar valor en la nostra joventut i dotar-los de les eines necessàries per a comprendre i aproximar-se a l'experiència emprenedora.

Des de  APACEPV sempre hem reivindicat la necessitat d'una formació econòmica i financera per a tot l'alumnat. Per tant, demanem que els professionals que ja formen part del sistema educatiu, amb experiència i que han demostrat la seua valua per dur a terme una educació financera adient als coneixements i  als diferents nivells educatius, haurien de ser part activa en el procés d'educació financera, i no simples espectadors, ja que si no es tenen en compte, és un evident malbaratement de recursos educatius.

Darrera actualització de divendres, 26 d'abril de 2013 19:35  

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash