apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Apacepv en acció APACEPV es reuneix amb la Conselleria d'Educació per a desenvolupar la normativa autonòmica de la LOMQE

APACEPV es reuneix amb la Conselleria d'Educació per a desenvolupar la normativa autonòmica de la LOMQE

Correu electrònic Imprimeix

Este dimarts 23 de desembre a les 9:30h es reuneix APACEPV amb la Conselleria d'Educació per a presentar la proposta del desenvolupament de la normativa autonòmica de la LOMQE.

El dissabte passat dia 13 vam tenir la reunió ordinària de APACEPV per a discutir les diferents propostes de la nostra associació a la Conselleria d'Educació Valenciana. Hem elaborat un document on els proposem formar part activa en el desenvolupament de la LOMQE en la seua part autonòmica com a grup representatiu de les tres especialitats que integren la nostra organització, en aquest document arrepleguem les reivindicacions que CEAPES i les diferents associacions autonòmiques han reflectit en les seues propostes, a més demanem que es mantinga l'assignatura Economia de la Comunitat Valenciana dins del bloc de lliure configuració autonòmica en primer de batxillerat (assignatura que en aquest moment ja aquesta present com a assignatura optativa, que s'ofereix per a totes les modalitats de batxillerat). No els hem lliurat encara la proposta curricular totalment desenvolupada de les noves assignatures. Esperem lliurar-les en la reunió, si ho veiem necessari. Els hem demanat formar part de grups de treball i/o com a òrgan consultiu per al desenvolupament de la norma autonòmica, si accedeixen, els lliurarem les propostes en les successives reunions que tinguem. ... a veure com va!.
També demanem una revisió de la normativa referent a les condicions prèvies per a l'obtenció del Cap de Departament, doncs en aquest moment són necessàries dotze hores de l'especialitat per a obtenir el mateix, i entenem que davant la nova càrrega horària que comportarà la LOMQE, aquesta condició ha de desaparèixer, i s'ha d'equiparar l'especialitat d'Economia a la resta d'especialitats (on no fa falta tenir càrrega horària alguna per a l'obtenció d'aquesta Prefectura).
Hem arreplegat en un document la nostra sorpresa i malestar enfront del greuge comparatiu entre les especialitats d'Economia i les de Cicles Formatius - Administració d'empreses, Comerç i FOL, que sorgeix de l'esborrany del RD d'especialitats, reivindicació que va en la mateixa línia que CEAPES ha manifestat, es a dir, reciprocitat en els dos sentits. Aquestes reivindicacions així com la petició de reunió ja fa algun temps que ho enviarem a Conselleria, però fins ara no ens havien convocat per a reunir-nos.

Entre els documents que es lliuraran a la Conselleria s'ha desenvolupat un escrit manifestant la preocupació dels nostres associats referents als següents temes adients a la Formació Professional; 1.- FP Dual, 2.- Normativa dels desdoblaments als Cicles formatius de les nostres especialitats, 3.- Utilització del software privat pels alumnes de les nostres famílies, ja que es el que ara s'utilitza a les empreses, etc.

Aquesta mateixa setmana ens han confirmat la reunió amb el Director d'Ordenació acadèmica per a aquest pròxim dimarts 23 de desembre a les 9:30 h. .... ha tardat, però ja la tenim, ..... mes val tard que mai.

Esperem que de la mateixa obtinguem un bon resultat,

Ja us informem del que allí succeïsca.

APACEPV us desitja "Bon Nadal" a tots/es!!

Darrera actualització de dilluns, 22 de desembre de 2014 19:20  

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash

Esperando Contenido Widget ...