apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Economia Noticies Curs del SFP de la UV: "Recursos didàctics per a la preparació de programes d'Economia i iniciativa Emprenedora que introdueix la LOMQE en ESO"

Curs del SFP de la UV: "Recursos didàctics per a la preparació de programes d'Economia i iniciativa Emprenedora que introdueix la LOMQE en ESO"

Correu electrònic Imprimeix PDF

Objectiu: L'objectiu d'aquest curs és proporcionar als professors d'Economia i Economia de l'Empresa d'Ensenyament Secundari i Batxillerat d'instruments docents necessaris per a afrontar les modificacions curriculars que comporta la implantació de la LOMQE.

Organitza: Servei de Formació Permanent de la Universitat de València i Comissió de Cooperació amb Secundària de la Facultat d ́Economia de la Universitat de València.

Preinscripció: Del 16 de Febrer al 4 de Març de 2015, enviat la següent fitxa d'inscripció a la següent adreça de correu electrònic: secfq@uv.és

Destinataris: Professors d’Economia d’Ensenyament Secundari.

Data de realització: Del 24 de març al 5 de maig de 2015.

Horari: Dimarts de 16’00 a 20’00 hores, excepte dijous 23 d'abril.

Lloc: Els dimarts Sala Ignaci Vilallonga, el dijous 23 d'abril Sala M. Sánchez d'Ayuso; ambdues de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, Campus de Tarongers

Duració: 24 hores.

Nombre màxim de participants: 40.

Coordinació del curs: Dr. Silvio Esteve, Dra. Mariluz Marque Aledo i Dr. Francisco G. Morillas Jurado, professors de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

PROGRAMA DEL CURS:

1a Sessió (dimarts 24 de març de 2015):

Taller "Presentació i Introducció".
Professors: Emilio Sala Benimeli, Departament d'Estructura Econòmica, de la Universitat de València i Ángeles Bonilla Correa,, IES Ricardo Marín Ibáñez (Xest)

2a Sessió (dimarts 31 de març de 2015):

Taller "Activitat Empresarial: Projecte d'empresa".
Professors: Pedro Canales Ronda, Departament de Comercialització i Recerca de Mercats, i Santiago Cantirer Sanz, Departament de Direcció d'Empreses. Universitat de València

3a Sessió (dimarts 14 d'abril de 2015):

Taller "Recursos didàctics per a comprendre les Finances I".
Professor: Angel Pardo Tornero, Departament d'Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València i col·laborador del portal “Finances per a mortals” del Banc Santander.

4a Sessió (dijous 23 d'abril de 2015):

Taller "Activitat Emprenedora per a estudiants de l'ESO".
Professor: José Sande Edreira, IES Gil y Carrasco de Ponferrada (León), Departament d'Economia de l'Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya

5a Sessió (dimarts 28 de abril de 2015):

Taller "Economia per a estudiants d'ESO".
Professors: Emilia Santano Matías, IES Juan de Garay de València, i Joan Sala Grau, IES Jaume II "El Just" de Tavernes de la Valldigna.

6a Sessió (dimarts 5 de maig de 2015):

Taller "Recursos Didàctics per a comprendre les Finances II".
Professora: Gloria Caballero Núñez, Sotsdirectora de l'Àrea d'Educació a l'Inversor de la CNMV, responsable del portal “Finances para tots”

BIBLIOGRAFIA: Per al seguiment i preparació d’aquest curs, els professors podran proposar en les seues respectives sessions, les lectures bàsiques i complementàries segons els temes abordats. Els materials estaran a disposició dels alumnes en Aula Virtual.

Darrera actualització de divendres, 24 d'abril de 2015 19:48  

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash