apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Economia Noticies Master Universitari en Desenvolupament, Institucions i Integració Econòmica

Master Universitari en Desenvolupament, Institucions i Integració Econòmica

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Universitat de València organitza un Master Universitari en Desenvolupament, Institucions i Integració Econòmica, impartit pel Departament d'Analisi Econòmic de la Facultat d'Economia de la Universitat de València. El Master va dirigit a titolats en Economia, Història, Geografia, Dret, Treball Social, etc. i pot ser d'interés per al professorat de les nostres especialitats.

El Màster prepara als estudiants per desenvolupar una carrera professional de tècnics en desenvolupament econòmic i en cooperació per al desenvolupament, capaços d'elaborar informes, realitzar assessoria, i gestionar projectes de desenvolupament en organismes (internacionals, governamentals i del sector privat); o seguir una carrera de recerca especialitzada en desenvolupament econòmic.
A l'últim segle s'ha produït un important desenvolupament econòmic que, no obstant això, no s'ha estès a tots els països. Àmplies àrees d'Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia es troben encara amb els nivells de renda per sota del llindar de pobresa, i amb una esperança de vida que en alguns casos és inferior als quaranta anys.
Els esforços realitzats per l'ONU per mesurar els nivells de desenvolupament mostren les fortes desigualtats existents entre països. Aquest problema ha provocat el sorgiment d'organismes internacionals la prioritat dels quals és el foment del desenvolupament econòmic i la cooperació internacional.
El ventall d'organismes és molt ampli: des d'internacionals (ONU, OCDE, FAO, CEPAL, Banc Mundial, Banc *Interamericano de Desenvolupament o FMI) fins al sorgiment d'organismes de cooperació al desenvolupament (*ONGs o agències de cooperació) als països més desenvolupats.
El que ha generat una demanda de professionals i experts en desenvolupament bé per treballar en l'àmbit professional o bé per realitzar recerca en aquest àrea.

Mes informació i contacte:
http://www.uv.es/masterendesarrollo
http://www.ehvalencia.es

Documents
Díptic del Master
Presentació del Master

Darrera actualització de dimecres, 3 de juny de 2015 17:55  

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash