apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Economia Selectivitat
APACEPV - Economia - Selectivitat

Selectivitat; dates, temari, orientacions, examens, etc.

Correu electrònic Imprimeix

SelectivitatPresentació

Per tal de facilitar al professorat el seguiment de les proves d'accés a la universitat. En aquesta pàgina podreu trobar la informació mes important que aquesta prova comporta; calendari, reunió de coordinació PAAU, examens, etc. Esperem que aquesta eina us siga de profit!.

Calendari PAAU Economia

En aquest apartat es facilita les dates en que tindrà lloc les proves PAAU per a tots els alumnes del País Valencià. Es faciliten les dates i els horaris de cada assignatura. Com podreu observar ja fa uns anys que l'assignatura d'Economia es realitza el darrer dia de les proves i a la tarda.

Font: Universitat de València

Temari de la prova

Aquest document detalla el temari de la prova d'Economia per al batxillerat (logse), modalitat Humanitats i Ciències Socials, matèria optativa en la via de les Ciències Socials i en Humanitats.

Font: Universitat d'Alacant

Estructura de la prova

Una de les novetats (ja esperada, per tots), va ser que aquest curs l'examen de l'especialitat d'Economia canvia la seua estructura i augmenta l'optativitat. En definitiva, el nombre de preguntes és el mateix que fins ara venia fent-se, ara bé, s'ha augmentat la possibilitat d'escollir dintre de cada bloc al mateix examen.
Aquest document explica quines són les característiques de l'examen, diferents blocs, optativitat, criteris de correcció, duració, etc. propis de la prova d'Economia.

Font: Universitat d'Alacant

Examens PAAU - Economia

Aci teniu els exàmens i les guies de la prova PAAU de l'assignatura d'Economia, dels darrers cursos (segle XXI).
Font: Generalitat Valenciana

Darrera actualització de dijous, 16 de setembre de 2010 19:07  

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash