apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Opinió Articles
APACEPV - Opinió - Articles
opinio.JPG

Articles d'opinió

L'Associació d'Administració, Comerç i Economia del País Valencià (APCEPV), ha creat esta Secció amb l'objectiu d'oferir a tots vosaltres un espai on disposar de diferents visions, opinions i/o plantejaments sobre el succeir social, polític, econòmic i cultural de la nostra societat, articles escrits per col·laboradors i també, alguns que han sigut publicats en altres mitjans, però que és molt possible que no hagen sigut llegits per la gran majoria de vosaltres. Aquest, és un espai obert, i us convidem a compartir-lo.

Els articles han de ser lliurats a la següent adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la consignant a l'assumpte: "article d'opinió per a la web APACEPV". Serà necessari la identificació completa del remitent, incloent adreça, professió/càrreg i el seu número telefònic. El Lloc no pot verificar plenament la identitat de l'autor i remitent, per la qual cosa, en cas de publicar-ho, es limitarà a assenyalar la referida identificació, no assumint responsabilitat respecte de la seua veracitat i exactitud. D'altra banda, ens reservem el dret de seleccionar, extractar, resumir i retitular els articles d'opinió, no quedant obligats a respondre o entrar un debat pels esmentats articles. Aquesta tasca us la deixem a vosaltres!.

Les opinions i informacions contingudes en els articles d'Opinió publicats, poden no reflectir necessàriament l'opinió d'APACEPV.

Podeu consultar el llistat d'articles.

Filtra per títol     Mostra'n 
# Títol de l'article Autor Visites
1 Globalització i desigualtat interna Adrià Girbés 1671
2 Mites Grecs (i nostres) Adrià Girbés 1698
3 Incentius (Bons i Dolents) Adrià Girbés 1227
4 Bombolla d'Autònoms Adrià Girbés 1246
5 Balances fiscals, interessos i ideologies Adrià Girbés 1531
6 Sobrecrisi valenciana: mal finançament i balança fiscal Adrià Girbés 1301
7 Política migratòria sense equitat (1) Adrià Girbés 1959
8 Economia en diferit: la tarifa elèctrica Adrià Girbés 1447
9 Aprofundirem més en el desastre? Adrià Girbés 1248
10 L'ensenyament econòmic, avui, es queda una mica més orfe APACEPV 1678

Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash