apacepv.org

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Oposicions
APACEPV - Professorat - Oposicions

Oposicions 2015 - Economia; 5 places, ADE i Comerç; sense convocatòria

Correu electrònic Imprimeix

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport convocarà enguany un total de 655 llocs de personal docent no universitari corresponents a l'Oferta d'Ocupació Pública tanta de 2015 com de l'any 2014. Del total de l'oferta, el 33% és de places d'anglès amb el que s'aposta per incrementar el personal docent d'aquesta especialitat i complir amb el compromís d'implantar el sistema educatiu plurilingüe en tots els nivells educatius.

En concret, la Conselleria té previst convocar oposicions enguany per a cobrir 409 llocs del Cos de Mestres, 174 del Cos de professors de Secundària, 37 de professors tècnics de Formació Professional, 25 de professors d'Escoles Oficials d'Idiomes i 10 places del Cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques, totes elles de torn lliure.

En quan a la informació referent a les places que poden ser del nostre interès, s'ha proposat les següents:

Batxillerat
Economia; 5 places

Cicles Formatius
ADE i Comerç;  sense convocatòria
FOL; 7 places

Aquesta oferta pública encara no és definitva, encara queda la mesa de negociació entre la Conselleria i els representants sindicals, però si tenim en compte el que ha passat en altres convocatòries, pensem que no variarà molt aquesta proposta.

Font: Conselleria d'Educació, Cultura i Esport - Generalitat Valenciana - Nota de Premsa

Darrera actualització de dilluns, 26 de gener de 2015 11:00
 

Convocatòria de Catedràtics 2009 - 2010

Correu electrònic Imprimeix

La Conselleria d'Educació ha presentat la convocatòria de Catedràtics 2009 - 2010, a les especialitats que formen la nostra associació han sigut convocades les següents places; Administració d'Empreses amb 20, Economia amb 2 i Organització i Gestió Comercial amb 20 places, per a més informació podeu consultar l'Orde, de la Conselleria d'Educació, per la que es convoca procediment d'accés als cossos de catedràtics d'Ensenyança Secundària i catedràtics d'Escoles Oficials d'Idiomes.

Informació d'interés 

Requisits dels aspirants.
Per a ser admesos als procediments selectius objecte de la present orde, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:

Requisits generals

Darrera actualització de dimecres, 29 de desembre de 2010 19:11 Llegiu-ne més...
 

Professorat - Oposicions 2009

Correu electrònic Imprimeix

Oposicions 2009
(curs 08/09)

Un altre any ha començat cursa cap a les oposicions 2009. L'Administració autonòmica ha finalitzat la negociació amb els sindicats i ha publicat la seua oferta publica per a aquest any. Aquest es un any on el nombre de places convoades són les següents: 4 places per a l'especialitat d'Administració d'Empreses i 15 per Economia, 15 per Processos de Gestió Administrativa i 6 de Processos Comercials. La Conselleria convocarà 500 places de Càtedres.

Atenció!!: com a novetat important, la conselleria ha informat als sindicats que la nova normativa contemplarà la distribució de places per tribunal. Serà una normativa semblant a la de la convocatòria d'Andalusia.

Cal recordar, que l ’administració ha informat que mantindrà l’exercici pràctic en les mateixes especialitats que l’any passat ja el tenien. que pel que fa a especialitats de secundària que no estaven en la convocatòria de l’any passat (Economia), la Conselleria encara no s'ha manifestat al respecte. Pel que fa a les especialitats de Professorat Tècnic d’FP que no estaven en la convocatòria de l’any passat, s'enten que totes tindran exercici de caràcter Pràctic.

Per a aquesta convocatòria el BOE ha publicat (19 gener) una Ordre en la qual s'estableix que, en las convocatòries de l'any 2009 para ingrés, accés i adquisició de noves especialitats, seran d'aplicació els temaris actualment vigents que corresponguen a cada cos i especialitat.

Amb l'objectiu de facilitar-vos la tasca en el seguiment de la convocatòria efectuada per l'administració, facilitem alguns documents, abans esmentats, i que són del vostre interés.

Darrera actualització de dijous, 16 de setembre de 2010 19:10 Llegiu-ne més...
 Entitats col·laboradores

Bàner

Notícies flash

Esperando Contenido Widget ...